Здравейте алфисти, много се радвам, че се регистрирах и вече мога да пиша тук. От вчера съм собственик на Алфа 155 1.8 TS, 11.94. Влюбен съм в тази кола отдавна. Преди години карах една 75-ца и от тогава не мога да забравя Алфите. Както казва един много голям италиянски фен-Алфата е болест за цял живот.Смвних повече от 10 коли от тогава и пак се върнах на Алфата. И най-интересното е че всичко стана случайно-ходихме до Дупница с един познат да търсим малка кола за брат му, който сега взе книжка-и тогава я видях! Черна, с бял салон-невероятна! Само толкова ми трябваше-след два часа колата вече беше качена на репатрак и пътуваше към София. Идва ми да спя в нея-полудях! Надявам се тук да намеря нови приятели, чакайте ме още на следващата среща. Айде стига че май много се разприказвах........но просто съм на седмото небе.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От 24 часа имам 155-ца.....
Collapse
X
-
Re: От 24 часа имам 155-ца.....
Първоначално публикувано от glock26Преди години карах една ..... и от тогава не мога да забравя Алфите.
Честито.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
колега да ти е честита аз съм с абсолютно същатата 11.94г и съм много доволен от нея много стабилно се държи на пътя...има много добър ряз и подръжката не е толкова скъпа..ПОжелавам ти да я съдереж от каранеи без аварийно разнира се
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Comment
-
Алфа 155
Здравайте приятели съвсем на скоро и аз се оборудвах със Алфа TS '95г. и аз по същия начин я взех като glock26 пак от Дупница перфектна е мн се кефя и съм на седмото небе не съм карал друг път такижа коли поради тази причина че още нямам книжка имам години но от даскало ми е безплатна много ще съм Ви благодарен ако ме приемете към Алфа маниаците,искам също да кайа че и аз страдам от същия проблем не пуска жъздуь от средните и страничните духалки един приятел ми каза че това е невъзможно да е от филтъра,моля Ви ако има друг вариант да ми кажете БЛАГОДАРЯKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
ЧЕСТИТО КОЛЕГА!!!!!!!!!!!!
А така само 155. Няма по-хубава кола от нея да знаеш.
Ине само че е красива визуално ама и върви бреи то много добре
Имного безавариини километри да й навъртиш!!!!!!!!!Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)
Comment
-
Re: Алфа 155
Първоначално публикувано от Ivo MitkowskyЗдравайте приятели съвсем на скоро и аз се оборудвах със Алфа TS '95г... още нямам книжка ....
Е верно че и не можеш да си я караш и да й се радваш ама... нали колата си е твоя и все някога ще си я подкараш сам.
Аз мойта красавица я имам от 4месеца и все се карам да изкарам кницка та да си я карам сам а не да разчитам на шофиори, ама пак си е радост.Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)
Comment
-
резервоар 63 л , ама понякога го пълнят 70 л и става една....
Честито на новопритежателите на самолет номер 155Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment